Hey! Login of meld je aan

Start verkoop: luxe villa’s bij Buitenplaats Landlust

23 Oct 2024, leesduur:

Royaal wonen in een landelijk gelegen villa in de gemeente Nieuwkoop? Dat kan bij dit unieke project Buitenplaats Landlust in Ter Aar. Op 1 november a.s. start de verkoop van vier exclusieve villa’s!

Buitenplaats Landlust ligt aan het Landlustpad, direct naast de Leidse Vaart en de Langeraarse Plassen. Op deze bijzondere locatie worden voorlopig vier vrijstaande villa’s aangeboden op royale kavels. Ze zijn ontworpen in de Gooise stijl, met rijke detaillering en een eigen identiteit! Iedere villa krijgt een eigen naam: Villa Voorhout, Villa Warmond, Villa Heemstede en Villa Vogelenzang.

Royale villa’s
De villa’s worden aangeboden vanaf €1.220.000,- v.o.n tot €1.595.000 v.o.n. en zijn volledig energieneutraal (A++++). Iedere villa heeft een riant woonoppervlak van circa 180 tot wel 272 m² en royale kavels van circa 1250 tot maar liefst 2250 m²! Zowel binnen als buiten bieden deze villa’s je de mogelijkheid om alle ruimte aan te passen naar je eigen woonwensen!

Ideale locatie
Ter Aar is onderdeel van de groene, waterrijke gemeente Nieuwkoop. Elke dag genieten van landelijk wonen, met de voorzieningen en grote steden toch dichtbij! Vanaf Buitenplaats Landlust heb je vrij uitzicht op een weids polderlandschap en heel veel water! En je zit zo op de A4 richting Den Haag, Leiden, Amsterdam en Schiphol. Ideaal!

Verkoopinformatie en inschrijven
Vanaf 1 november a.s. vind je op de projectwebsite de volledige verkoopinformatie onder de knop ‘downloads’. Je kunt je tot 18 november a.s. inschrijven voor je favoriete bouwnummer(s). Heb je nog vragen of heb je hulp nodig bij het inschrijven? Neem dan contact op met de verkopend makelaar!

Over dit artikel
Auteur Nieuw Wonen Nederland
Auteur Nieuw Wonen Nederland