Hey! Login of meld je aan
Halle
Toekomstig

Halseweg 55-A

€ 675.000

Halseweg 55-A | Halle

Heb je altijd al de wens gehad om landelijk te wonen in alle rust en vrijheid?
Op een fantastische locatie, het buitengebied tussen Halle en Zelhem, bieden wij je deze unieke bouwkavel aan, midden tussen weiden en natuur! Let op: de kavel heeft een vraagprijs van € 675.000,- kosten koper.

De kavel is circa 200 meter van de openbare weg gelegen. Hier kun je genieten van de rust en vrijheid welke deze landelijke omgeving jou te bieden heeft. Ook biedt deze kavel volledige ontsluiting met betrekking tot de nutsvoorzieningen (water, elektra én zelfs gas). Daarnaast is er een aansluiting op het riool door middel van een zogeheten persriool en ligt er een glasvezel kabel.

Ook is er reeds voor beplanting gezorgd, in de vorm van meidoornhagen en struwelen, aan een gedeelte van de perceelsgrenzen. Achterop de kavel bevindt zich een elektrahuis welke in eigendom is van Liander. Hieromheen is reeds voor beplanting gezorgd zodat deze onzichtbaar wordt en opgaat in de natuur.

Het totale perceel is circa 1.7 Ha groot.
Het bouwvlak met bestemming wonen is circa 5.000 m² groot. Op dit bouwvlak mogen bouwwerken gebouwd worden, zoals de woning, schuur, garage, stal, enzovoort. Dat betekent dat de overige grond, circa 12.000 m² (1.2 Ha) met agrarische grond is bestemd, waarop geen bouwwerken geplaatst mogen worden.
Het bouwvlak voor de woning is reeds uitgemeten en is circa 31 m x 37 m groot (circa 1.147 m²). Binnen dit bouwvlak zal de woning gerealiseerd dienen te worden, de overige bouwwerken / opstallen mogen daarbuiten geplaatst worden maar binnen het tot "Wonen" bestemde gebied.

Het is toegestaan een woonhuis van 750 m³ groot te bouwen, dat is exclusief eventuele bijgebouwen. Daarnaast zijn de goothoogte en nokhoogte reeds met een maximum vastgesteld, namelijk 4,5 m respectievelijk 10,0 m. Verder ben je vrij in het ontwerp.

Voor meer informatie, kijk op:
https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/viewer/(documenten/gemeente//rechter-paneel:document/NL.IMRO.1876.VPL1801-VG01/plekinfo)?locatie-stelsel=RD&locatie-x=225195&locatie-y=445706&session=dc96b128-2154-49f7-a2a1-6c3f8e44ce2b
Of vraag de gemeente Bronckhorst.

De toegang tot de kavel wordt verschaft via een eigen weg vanuit de openbare weg. Deze eigen weg loopt door over de kavel (aan de zijkant naast de sloot) en gaat verder richting de Pluimersdijk. Dit betreft een recht van overpad met betrekking tot een wandelroute alwaar voetgangers recht hebben overheen te wandelen, geen motorvoertuigen. Vandaar dat er reeds een groot deel is voorzien van een fraaie Meidoornhaag om de privacy nog meer te waarborgen.

Ben je net zo enthousiast als wij? Maak jouw interesse kenbaar via ons kantoor!

Nieuw Wonen Achterhoek is dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Achterhoek je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Achterhoek; Dé nieuwbouwmakelaar van de Achterhoek!
Lees meer Lees Minder

Media

Woningtypes

Halseweg 55-A - bouwkavel

€ 675.000 vrij op naam
1 woning beschikbaar
Woning
Status
Wonen
Kamers
Prijs
Bouwnummer 1
Beschikbaar
€ 675.000
Meer weten?
Nieuw Wonen Achterhoek Makelaars

Planning

Start verkoop Nog niet bekend
Start oplevering Nog niet bekend

Dit is de locatie

Faciliteiten