Hey! Login of meld je aan
Haaksbergen
Toekomstig

Hassinkborgh

Prijs nog niet bekend

Hassinkborgh | Haaksbergen

Welkom in de nieuwste parel van Haaksbergen: Hassinkborgh! Een veelzijdig nieuwbouwplan in de groene en ruim opgezette wijk Hassinkbrink. Gelegen aan verschillende uitvalswegen, biedt deze locatie een perfecte mix van bereikbaarheid en rust.

Hassinkborgh
Het voormalige kantoorgebouw wordt nu getransformeerd tot een comfortabel wooncomplex welke zich kenmerkt door functionaliteit en duurzaamheid. Het complex wordt voorzien van verschillende duurzame voorzieningen en biedt ruimte aan koopwoningen en/of huurappartementen. Kortom, een markant gebouw met een moderne uitstraling! 

Locatie
Hassinkbrink is een levendige wijk met een eigen identiteit. Met meer dan 3000 inwoners, waaronder veel jonge gezinnen, biedt deze buurt een dynamische en veilige leefomgeving. Basisschool Los Hoes en diverse kinderopvangmogelijkheden liggen op steenworp afstand, wat het een ideale plek maakt voor jonge gezinnen. Stap binnen in een wereld waar modern wonen en groene omgevingen samenkomen. Ontdek jouw nieuwe thuis in Hassinkborgh, Haaksbergen.

Blijf op de hoogte!
Heb jij interesse en wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Hassinkborgh? Schrijf je dan nu in als belangstellende door op de button 'Houd mij op de hoogte' te klikken, wij informeren je graag zodra er meer verkoopinformatie beschikbaar is.
Lees meer Lees Minder

Media

Meer weten?
Nieuw Wonen Twente Makelaars

Dit is de locatie

Faciliteiten