Hey! Login of meld je aan
Haaksbergen
Toekomstig

't Notarishoes

Prijs nog niet bekend

't Notarishoes | Haaksbergen

Aan de markt in het centrum van Haaksbergen komen in 't Notarishoes 2 luxe appartementen op de eerste en tweede verdieping (de begane grond wordt kantoorruimte). 't Notarishoes wordt helemaal verbouwd met behoud van de fraaie authentieke details. Ieder appartement krijgt een eigen parkeerplaats en een ruime berging. Daarnaast hebben beide appartementen ook een buitenruimte met prachtig zicht op het centrum van Haaksbergen. Uiteraard zal het pand wel verduurzaamd worden naar de huidige maatstaven. Het appartement op de eerste verdieping heeft een woonoppervlak van 109 m² en een dakterras van maar liefst 34 m². Het appartement op de bovenste verdieping is 84 m² en heeft een dakterras van 13 m².

't Notarishoes heeft in de afgelopen decennia meerdere transformaties doorgemaakt. Van riante villa naar notariskantoor tot haar meest recente functie: een succesvol restaurant. Nu het restaurant is gestopt heeft bouwbedrijf Wijlens het idee om het pand te verbouwen tot een nieuwe functie. Tijdens de verbouwing worden de oorspronkelijke karakteristieken van het 't Notarishoes met zorg behouden. Het pand wordt verduurzaamd maar behoud haar charmante uitstraling.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen door u in te schrijven via onze website. Zodra er meer informatie is omtrent prijzen, plattegronden, etc. houden wij u automatisch op de hoogte middels onze nieuwsbrief.
Lees meer Lees Minder

Media

Meer weten?
Nieuw Wonen Twente Makelaars

Planning

Start verkoop Nog niet bekend
Start oplevering Nog niet bekend

Dit is de locatie

Faciliteiten