Hey! Login of meld je aan
Afbeelding The City
Zaandam
Toekomstig

The City

€ 375.000 tot € 525.000 vrij op naam

  • Wonen 52 - 71 m²

The City | Zaandam

Op het lijf geschreven van creatieve plannenmakers en avontuurlijke ontwikkelaars. Een win-win situatie creëren. Waarbij mens, omgeving en klimaat een dubbelplus of nog beter mogen beleven. Binnenstedelijk bouwen, op bestaande gebouwen of gedeelde fundamenten en herbestemmen van bedrijfslocatie naar wonen. Op een zo energiezuinig mogelijke wijze van bouwen én leven. Een edgy ontwerp inpassen in de locatie, liefst met een twist. Betaalbaar houden, natuurlijk, beschikbaar blijven voor succesvolle singles, startende stellen en doorstromers die graag gelijkvloers willen. Middenin de stad. Bovenop de reuring. Daar wordt toch iedereen gelukkiger van? Met The City, een geschakeld gebouwencomplex met rond een binnentuin 12 appartementen aan de Vinkenstraat en 12 appartementen aan de Gedempte Gracht in Zaandam gaan weer heel wat woondromen in vervulling! Binnenkort starten we met de verkoop van de eerste fase.

The City Vinkenstraat (Fase 1)

Van alleen al het ontwerp gaan onze makelaarsharten sneller slaan. Want dacht je alle vormen van neo-Zaans wel gezien te hebben, de architect is er aan deze kant van The City in geslaagd om creatief in te spelen op de kleurrijke variëteit aan gevels en sierlijsten die het Stadshart zo fotogeniek maken. Binnen het Zaanse kleurenpalet is woonoppervlak en buitenruimte verwerkt tot een geheel waar de illusie van de tuitgevel prominent aanwezig is.

Achter die fraaie gevelpartij zijn twaalf driekamerappartementen van circa 63 vierkante meter gesitueerd, verdeeld over drie woonverdiepingen boven een kantoorlaag op de begane grond. De woonkamers met casco open keuken liggen aan de kant van de Vinkenstraat, met een schuifpui naar het deels inpandige balkon. De twee slaapkamers worden aan de galerij boven de rustige binnentuin ingedeeld, daar is dan ook de ingang van de appartementen. Alle woningen krijgen uiteraard een badkamer met inloopdouche, het toilet is apart. Installaties en de aansluitingen voor de wasmachine en -droger krijgen ook een eigen plekje in huis. De woningen worden standaard voorzien van state-of-the-art installaties. De vloeren vormen de warmtebron. De gebouwen en het terrein worden met zoveel mogelijk groen uitgerust, enerzijds om hittestress te bestrijden en aan de andere kant om de biodiversiteit te bevorderen, beide belangrijke factoren bij binnenstedelijk bouwen!

The City is prima toegankelijk, ook voor ouderen en mindervaliden. Er komt naast het trappenhuis een liftinstallatie. Het open binnenterrein bevindt zich boven de begane grond, wat niet alleen een gezamenlijke tuin oplevert, maar ook de appartementen op de begane grond een eigen tuinterras verschaft. De brede galerijen hierboven nodigen ook uit om groen te plaatsen.

Fase 2 omvat eveneens twaalf appartementen, deze oriënteren met het leefgedeelte op de Gedempte Gracht en zijn verdeeld over drie etages boven een winkellaag. Deze kant kent iets meer variatie in afmetingen en indelingen. Zo meten de tweekamerappartementen rond de 53 m2 en gaan de driekamerappartementen via zo'n 63 richting meer dan 70 vierkante meter woonplezier. De bovenste woonlaag krijgt een trap in de woonkamer. Deze leidt naar het beschutte dakterras. Stads wonen op zijn Zaans. Win-win op alle fronten, ook financieel. Op twaalf minuten sporen van de hoofdstad komen alle binnenstedelijke voordelen ineens binnen bereik. Living it up in The City!

De Vinkenstraat ligt parallel aan de Gedempte Gracht, de belangrijkste wandelboulevard binnen Zaandam. Deze veelbesproken en nog meer gefotografeerde straat leidt van horecaplein de Dam, met alle terrasjes, restaurants en cafés, naar het Stadhuisplein met het bus- en NS-station. Automobilisten komen gemakkelijk weg via de Provincialeweg of Westzijde, beide leiden naar het Rijkswegennet. Wie echter middenin de stad woont, kiest waarschijnlijk sneller voor een tweewieler: het uitgebreide netwerk met fietsroutes leidt vlot en veilig naar alle windstreken.

The City fase I: edgy and comfortable. Close to the city centre.

Woon in The City en beleef de binnenstad.

Gelijkvloers, energiezuinig, klimaatvriendelijk en uiterst comfortabel: The City!
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Planning

Start voorverkoop Nog niet bekend

Dit is de locatie

Faciliteiten