Hey! Login of meld je aan
Innovatie

Start verkoop ’t Boerensluisje, Oostknollendam

04 Sep 2024, leesduur:

Ben je op zoek naar een droomwoning in een groene, waterrijke omgeving? Binnenkort start de verkoop van 3 vrijstaande woningen en 4 rijwoningen in Oostknollendam. Mis je kans niet om te wonen op loopafstand van prachtige natuur, met alle voorzieningen dichtbij.

In het landelijke Oostknollendam verrijst binnenkort een prachtige nieuwe woonlocatie: ’t Boerensluisje. De woningen krijgen allemaal een sfeervolle landelijke stijl. De rijwoningen hebben een brede beukmaat en de mogelijkheid tot levensloopbestendig wonen door het plaatsen van een lift. De vrijstaande woningen bieden je met een woonoppervlakte van circa 175 m², standaard 3 ruime slaapkamers en een ruime zolderverdieping die nog naar wens in te delen is, alle ruimte om fijn te wonen. Alle woningen zijn volledig gasloos en worden verwarmd met een warmtebron. Ze zijn daardoor ook nog eens helemaal klaar voor de toekomst.

Groen wonen met alles binnen handbereik
’t Boerensluisje komt op loop- én vaarafstand van natuurgebied Wormer- en Jisperveld. Met een bootje vaar je zo de Zaan op of richting het Alkmaardermeer. Op deze fijne woonlocatie geniet je van de rust en de ruimte, terwijl je toch dicht bij vele voorzieningen woont. Met de auto rijd je namelijk binnen 20 minuten naar Alkmaar, Amsterdam of Haarlem. Ook het treinstation van Wormerveer ligt op slechts 15 minuten fietsen. In ’t Boerensluisje combineer je landelijk wonen met de voordelen van de stad dichtbij.

Verkoopmanifestatie 't Boerensluisje: ontdek jouw nieuwe thuis
De omgevingsvergunning voor ’t Boerensluisje is inmiddels verleend en ook de verkoopmanifestatie is in aantocht. Deze vindt plaats op 26 september a.s. van 17.00 tot 19.30 uur in het dorpshuis van Oostknollendam. Dit is je kans om meer te weten te komen over deze prachtige nieuwe woningen en de unieke woonlocatie. Kom langs en ontdek jouw toekomstige thuis in ’t Boerensluisje!

Over dit artikel
Auteur Brût Communicatie