Hey! Login of meld je aan

Het laatste herenhuis van ’t Voorhof: ruimte en comfort in Noorden

03 Oct 2024, leesduur:

Droom jij van rust en natuur in een waterrijke omgeving? Bij ’t Voorhof in Noorden, de landelijke dorpskern van Nieuwkoop, vind je het laatste riante herenhuis. Deze woning biedt ruimte en comfort om te ontsnappen aan de drukte. Ontdek of dit jouw droomhuis is!

Bij ’t Voorhof is nog één royaal herenhuis beschikbaar, op de hoek. Deze woning, met zijn circa 196  woonoppervlakte, biedt alle ruimte om hier je droomwoning van te maken! Op de begane grond vind je een zeer ruime woonruimte en een grote berging. Op de eerste verdieping heb je drie slaapkamers, een badkamer en een los toilet en de zolder is helemaal naar wens in te richten. Dit luxe herenhuis wordt aangeboden voor €797.500,- v.o.n.

Met een perceeloppervlakte van circa 458  en een tuin die rustig gelegen ligt aan de kant van de Binnenpolder is het ook buiten de woning heerlijk vertoeven. Aan de voorzijde vind je een grote voor- en zijtuin, met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein. De realisatie van de woningen is gestart. De verwachte oplevering is najaar 2025.

Waterrijke woonlocatie
Bij ’t Voorhof woon je op een unieke locatie in Noorden, in de gemeente Nieuwkoop, direct aan de Binnenpolder. In de omgeving kun je zwemmen, varen of vissen, of in de winter heerlijk schaatsen en genieten op en van het ijs! In natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen is het heerlijk recreëren; wandelen, fietsen of varen in deze prachtige locatie in het Groene Hart.

Vanaf ’t Voorhof zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Er zijn basisscholen in het dorp en op fietsafstand liggen meerdere middelbare scholen in Nieuwkoop en Mijdrecht. Op sportgebied is er ook genoeg mogelijk. Dicht bij ’t Voorhof zijn veel watersportmogelijkheden, is er een golfbaan en zijn er diverse sportaccommodaties waaronder tennis en voetbal.

Enthousiast geworden?
Past deze woning helemaal bij jouw woonwensen? Twijfel dan niet en neem contact op met de verkopend makelaar van dit project, over de beschikbaarheid en alle mogelijkheden! Kijk voor meer informatie op de projectpagina van bouwnummer 1. Hier vind je de verkoop-, situatietekening- en technische omschrijving en deze kun je downloaden.

Over dit artikel
Auteur Nieuw Wonen Nederland
Auteur Nieuw Wonen Nederland