Hey! Login of meld je aan
Innovatie

Deze zomer in verkoop: ’t Voorhof in Noorden

07 Jul 2023, leesduur: 2 minuten

Op een mooie locatie in Noorden komt ’t Voorhof: drie luxe herenhuizen en drie royale kavels waar je zelf jouw droomwoning kunt realiseren. Deze plek staat garant voor ruimte en rust, met alle dagelijkse voorzieningen dichtbij. De verkoop start binnenkort.

Luxe herenhuizen
De drie luxe herenhuizen van ’t Voorhof zijn heerlijk royaal, met een gebruiksoppervlak van maar liefst 165 tot 196 . Ieder woning heeft zijn eigen steenkleur, maar door de stijl, vorm en het materiaalgebruik sluiten ze perfect bij elkaar aan. Het is mogelijk om jouw woning volledig aan te passen aan jouw woonwensen, zodat je er helemaal jouw droomwoning van maakt. De herenhuizen worden aangeboden in een prijsklasse van € 695.000 tot € 825.000 v.o.n.

Vrije kavels
Op één van de vrije kavels van ’t Voorhof kun je samen met Livingstone jouw unieke droomwoning aan het water realiseren. De architect zet jouw woonwensen om naar een prachtig ontwerp op maat, dat helemaal past bij jouw voorkeuren en gezinssituatie. Het kaveloppervlak van de bouwkavels variëert van 640 tot 970 m² en worden aangeboden in een prijsklasse van € 395.000 tot € 550.000 v.o.n.

Alle voorzieningen binnen handbereik
Aan de Binnenpolder in Noorden is het heerlijk wonen. De natuurrijke omgeving, met onder andere de Nieuwkoopse Plassen, biedt je volop gelegenheid om te recreëren. Wandelen, fietsen, zwemmen, varen; deze locatie is er perfect voor! In Noorden vind je verschillende dagelijkse voorzieningen, zoals een supermarkt, een bakker, een groentewinkel, horeca, diverse sportmogelijkheden en een basisschool voor de kinderen. Daarnaast liggen Nieuwkoop en Mijdrecht, met onder andere middelbare scholen, op fietsafstand van ’t Voorhof.

Blijf op de hoogte
Zie jij jezelf al wonen in één van de drie luxe herenhuizen of in jouw persoonlijke droomwoning op één van de drie kavels van ’t Voorhof? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief, zodat we je op de hoogte kunnen houden van de start verkoop. Vragen over dit nieuwbouwproject? De verkopend makelaar staat je graag te woord.

Auteur Brût Communicatie