Hey! Login of meld je aan
Innovatie

De Brugse Zoom: heerlijk wonen in het buitengebied

15 Jun 2023, leesduur: 2 minuten

De temperatuur loopt de laatste dagen behoorlijk op. Hoe fijn is het als je dan woont in het groene buitengebied?! Het is nog mogelijk in De Brugse Zoom in Nieuwerbrug aan den Rijn. Hier zijn nog een aantal fraaie woningen te koop met een vlonder aan het water.

In De Brugse Zoom vind je een variatie aan woningtypes: drie-onder-één-kapwoningen, twee-onder-één-kapwoningen en vrijstaande woningen. Alle woningen zijn standaard voorzien van een keuken en sanitair en tegelwerk. Daarnaast beschikken de twee-onder-één-kap- en vrijstaande woningen over twee parkeerplekken op eigen terrein.

Op het gebied van duurzaamheid zijn de woningen helemaal voorbereid op de toekomst. Zo beschikken ze allemaal over een individuele bodemwarmtepomp in eigendom en een warmte terugwin ventilatiesysteem. Ideaal om het binnenklimaat in je woning zowel tijdens warme zomerdagen als tijdens de winter zo optimaal mogelijk te houden! Optioneel behoren zonnepanelen ook tot de mogelijkheid.

Landelijke omgeving
In Nieuwerbrug aan den Rijn kom je te wonen op een historische plek, zonder in te moeten leveren op voorzieningen. Zo vind je de supermarkt en horecagelegenheden om de hoek. Is het mooi weer buiten? Dan kun je al op korte afstand van je huis heerlijk de natuur in trekken. Ontdek de omgeving van het Groene Hart op de fiets, op het water of trek de wandelschoenen aan en ga erop uit! En ben je weer terug van je uitje, ontspan dan in jouw ruime achtertuin aan het water met prachtig uitzicht over de weilanden.

Nog enkele woningen te koop
Klinkt De Brugse Zoom als jouw ideale woonlocatie? Zoek dan vooral niet verder! Er zijn in dit project nog een aantal prachtige woningen te koop. Benieuwd naar het actuele aanbod? Kijk dan op de projectwebsite van De Brugse Zoom of neem contact op met de verkopend makelaar.

Auteur Brût Communicatie