Hey! Login of meld je aan
Utrecht
Toekomstig

Stadsgeluk

€ 435.000 tot € 1.050.000

  • Wonen 58 - 152 m²

Stadsgeluk | Utrecht

Ben je op zoek naar een duurzaam, energiezuinig en bijzonder nieuwbouw huis in het geliefde Utrecht? En vind je het fijn om wat rustiger te wonen, maar wil je ‘wel de lusten en niet de lasten van de stad’? Neem dan snel een kijkje op de projectwebsite van het project Stadsgeluk te Utrecht
PRESALE GESTART | Meld je aan op de projectwebsite!

De presale van de prachtige woningen in Stadsgeluk is gestart! Op de projectwebsite (stadsgeluk-utrecht.nl) vind je de plattegronden en de prijsranges van de herenhuizen en de appartementen. Dit geeft jou de gelegenheid om je te oriënteren en je voorkeuren door te geven. Welk huis vind je mooi en wat past binnen je mogelijkheden? Neem een kijkje via de woningzoeker op de projectwebsite!

De verwachte start verkoop is eind september. Niets missen? Meld je aan op de projectwebsite als belangstellende om geen update te missen.

----
Ben je op zoek naar een duurzaam, energiezuinig en bijzonder nieuwbouw huis in het geliefde Utrecht? En vind je het fijn om wat rustiger te wonen, maar wil je ‘wel de lusten en niet de lasten van de stad’? Neem dan snel een kijkje op de projectwebsite van het project Stadsgeluk te Utrecht (stadsgeluk-utrecht.nl). De komende tijd gaan we je graag meer vertellen over de woningen die er komen en de kwaliteit die we toevoegen aan deze fantastische plek. Schrijf je in als belangstellende, dan hoor je als eerste het laatste nieuws.



JOUW THUIS
Stadsgeluk Utrecht bestaat uit zes grote, luxe herenhuizen en acht appartementen, die door de gemeente bestempeld zijn als ‘betaalbaar’. Vier herenhuizen en twee appartementen liggen aan het Hogenoord en kijken op de Vecht, de andere twee herenhuizen en zes appartementen liggen aan het plantsoen van de Schouwweteringstraat. In Stadsgeluk zijn 6 parkeerplaatsen op eigen terrein. Deze worden separaat verkocht. Het plantsoen krijgt, nadat de woningen zijn opgeleverd, een speeltuin. In het binnen gebied gaan we een gezamenlijke binnentuin maken. Hier kunnen de kinderen veilig spelen en kan je gezellig met de buren aan de picknicktafel het weekend inluiden. Als er animo genoeg is, kan er desgewenst een gemeenschappelijke groentetuin aangelegd worden.

JOUW PLEK
Dit kleinschalige nieuwbouwplan komt op Hogenoord 19. Hier was vroeger aannemer Van Miltenburg gevestigd, een dochteronderneming van CRA vastgoed. Als de woningen straks gebouwd zijn, leef je midden in een bestaande buurt, met rondom een variatie van charmante pandjes; van ingetogen tot statig en chic. De populaire wijk Zijdebalen ligt aan de overkant. De herenhuizen aan de Vecht zijn modern vormgegeven en hebben allemaal een eigen gezicht, waardoor de nieuwbouw zich naadloos voegt in de bestaande setting.

JOUW BUURT
Je bent met de fiets in no-time in het centrum van Utrecht. Maar voor je dagelijkse boodschappen, scholen, koffie, sporten en lekker eten, kun je prima in je eigen buurt uit de voeten. Letterlijk! Want de supermarkt ligt op circa 7 minuten loopafstand en datzelfde geldt voor de dichtstbijzijnde basisschool, Rocycle en het Yoga Centre aan de Kaatstraat. Daarbij wandel je zo naar het Noordsepark met groene speeltuin. Verder heb je in de buurt leuke tentjes voor koffie, borrel, lunch en diner. Het Muzieklokaal is het eerste proeflokaal van Nederland waar je altijd klassieke muziek hoort en Blij aan de Vecht is de perfecte plek voor cocktails op het terras aan het water. Koffiefans halen én drinken de lekkerste koffie bij Dagger Coffee. En dit allemaal op maar 4 minuten loopafstand.
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Planning

Start verkoop Nog niet bekend
Start bouw 1 feb. 2025
Start oplevering 1 feb. 2026

Dit is de locatie

Faciliteiten