Hey! Login of meld je aan
Afbeelding Smakkelaarspark | Parkgebouw
Utrecht
Binnenkort in verkoop

Smakkelaarspark | Parkgebouw

€ 350.000 tot € 1.070.000

  • Wonen 46 - 127 m²

Smakkelaarspark | Parkgebouw | Utrecht

Aankomend weekend gaat de pre-sale van start!
*** Pre-sale fase 1 Parkgebouw gaat van start***

Eindelijk is het zover! De pre-sale van de eerste fase van het Parkgebouw in Smakkelaarspark gaat komend weekend van start. Laat deze kans op een royaal appartement of luxe penthouse aan dit bijzondere stadspark in hartje Utrecht niet aan je voorbijgaan.

Vanaf aankomend weekend kan je je inschrijven voor maximaal 5 appartementen van jouw voorkeur via de woningfinder op de projectwebsite. Door middel van jouw inschrijving in deze pre sale fase heb je een streepje voor tijdens de verkoop die later dit jaar nog plaats vindt.
Maandag 4 november om 12:00 uur sluit de inschrijving voor de pre sale. Daarna is het niet meer mogelijk om een inschrijving te starten, te bekijken of te wijzigen. De definitieve verkoop zal op een later moment starten.
De genoemde prijzen zijn indicatief. De definitieve prijzen worden later bekend gemaakt.

Het woningaanbod in het Parkgebouw is gevarieerd. De eerste 14 beschikbare appartementen in het Parkgebouw bevinden zich op de 1e, 4e en 8e verdieping. De appartementen lopen uiteen van studio’s, 2, 3 en 4 kamer appartementen en bieden een woonoppervlakte van ca. 46 m2 tot ca. 127 m2. Vrijwel alle appartementen en penthouses hebben een balkon of dakterras en profiteren maximaal van dag- en zonlicht. Iets wat goed is voor de mens en het milieu; een beter klimaat in huis en minder verbruik van energie. Die oriëntatie zorgt er bovendien voor dat elke woning in het Parkgebouw een prachtig uitzicht heeft op het Smakkelaarspark en over de Utrechtse binnenstad. Ze staan model voor plezierig, duurzaam, energieneutraal en toekomstbestendig wonen, het A++(+) energielabel is dan ook vanzelfsprekend. Een mooie buitenkans om eigenaar te worden van zo’n prachtig appartement in hartje Utrecht aan het Smakkelaarspark.

De prognose van oplevering staat gepland voor Q4-2027.

Locatie
Park voor de deur, mooi uitzicht op de stad; wonen in Smakkelaarspark is jaloersmakend leuk en betekent elke dag thuiskomen op een plek die verrast door de karakteristieke architectuur, door het vele groen en door de weldadige rust. Smakkelaarspark is een onverwacht gezonde woon- en leefomgeving in het hart van een stad die bruist van de energie. Het Parkgebouw staat model voor die ambitie.
Smakkelaarspark; een plek om te wonen, te werken en te ontspannen die eigenlijk met niets is te vergelijken. Jong en oud, starters en doorstromers; iedereen die op een plezierige manier duurzaam en energieneutraal wil wonen, voelt zich hier thuis. Net als die ondernemer die in een groene omgeving werkruimte zoekt of een koffiebar wil openen.

Naast het Parkgebouw vind je op Smakkelaarspark nog drie andere gebouwen. Het Kadegebouw biedt plaats aan kantoren, in het Havengebouw komen (studio)appartementen en het Parkpaviljoen wordt de plek voor ontspanning. En: alle gebouwen hebben groene daken.

Wonen op Smakkelaarspark betekent leven in een gezonde, groene omgeving; een vernieuwend ecosysteem waarin de natuur, de mens en de gebouwen in dienst staan van elkaar.
Biodiversiteit speelt daarin een grote rol. In het glooiende park, geïnspireerd op het rivierenlandschap van de Utrechtse Heuvelrug, krijgen inheemse plant- en diersoorten volop de ruimte. Struiken en heideplanten, verschillende soorten bomen en allerlei kruidensoorten maken het park aantrekkelijk voor insecten en vogels.
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Over het project
  • Luxe appartementen en penthouses
  • 54 duurzame koopwoningen in hartje stad
  • Energielabel A++(+)
  • Prachtig uitzicht over de binnenstad
  • Fijn park voor de deur
De ontwikkelaar
Financieel adviseurs
Logo van financieel adviseur Finagarant
Finagarant
Vraag advies

Planning

Start verkoop Nog niet bekend
Start oplevering 31 dec. 2027

Dit is de locatie

Faciliteiten
Over het project
  • Luxe appartementen en penthouses
  • 54 duurzame koopwoningen in hartje stad
  • Energielabel A++(+)
  • Prachtig uitzicht over de binnenstad
  • Fijn park voor de deur
Financieel adviseurs
Logo van financieel adviseur Finagarant
Finagarant
Vraag advies