Hey! Login of meld je aan
Afbeelding HoeveRijk
Nieuwegein
Toekomstig

HoeveRijk

€ 560.000 tot € 760.000

  • Wonen 96 - 145 m²

HoeveRijk | Nieuwegein

START PRE-SALE | Woensdag 16 oktober 17:00 uur

We hebben geweldig nieuws voor je!
Op 16 oktober aanstaande om 17.00 uur starten we online met de pre-sale voor HoeveRijk. Het betreft de eerste fase met 36 woningen, waarin 10 Poortwachters (rijwoningen), 20 Stadswachters (rijwoningen) en 6 Waterwachters (2-onder-één-kapwoningen) worden aangeboden. De pre-sale loopt tot en met woensdag 30 oktober aanstaande.

Welkom in HoeveRijk! Hier wordt een nieuw woongebied gerealiseerd met onder andere 62 koopwoningen. Een prachtige plek in Nieuwegein met voorzieningen als een supermarkt, restaurant en sportschool om de hoek. Nieuwsgierig geworden? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan houden wij je op de hoogte van de vorderingen. (hoeverijk-nieuwegein.nl)

---

Wil je wonen in een buurt waar ontspanning en actieve elementen samenkomen? HoeveRijk biedt precies dat. De moderne woningen worden omgeven door groen en water. Hier ervaar je de ultieme balans tussen het natuurlijke landschap en de levendige energie van een dynamische buurt, waardoor je elke dag het beste uit jezelf kunt halen.

Het water is een belangrijk element in HoeveRijk en zorgt voor een mooie aanblik. Langs de waterkant vind je het nieuwe klim- en bergsportcentrum, dat met haar buitenactiviteiten zorgt voor een actieve vibe. Aan de rand van de wijk vind je eetgelegenheden, de sportschool en een supermarkt, waardoor alles wat je nodig hebt binnen handbereik is. Deze voorzieningen maken het leven in HoeveRijk aangenaam en praktisch. HoeveRijk biedt 3 woningtypen: Waterwachter, Poortwachter en Stadswachter. De 12
royale twee-onder-één-kapwoningen zijn Waterwachters. Ze komen in zowel een 3- als een 4-laagse variant en stralen geborgenheid uit. De tijdloze charme van de woningen is
te danken aan de robuuste bakstenen in kleurtinten die harmonieus aansluiten bij de groene, waterrijke omgeving. Hierdoor passen Waterwachters perfect in hun omgeving,
waarbij ze deels direct aan het water zijn gelegen. Een aantal woningen beschikken over een terras aan de oever, maar ook vanaf het dakterras geniet je van het mooie uitzicht over zowel het water als de wijk. Waterwachters bieden een overvloed aan ruimte, licht en privacy. De strategisch geplaatste raampartijen en het dakterras zorgen ervoor dat je altijd je privacy behoudt.

De comfortabele rijwoningen zijn ideaal voor een uiteenlopende doelgroep. Het ontwerp van de woningen voldoet aan de diverse behoeften en voorkeuren van young professionals, gezinnen met kinderen en senioren. Er zijn 10 Poortwachters en 40 Stadswachters, die met hun frisse, naturelkleurige materialen mooi opgaan in de parkachtige omgeving waarin ze staan. Stadswachters zijn rond sfeervolle hofjes geplaatst, en elke woning beschikt over een privétuin met een houten berging achterin. Vanuit de woonkamer heb je uitzicht op en direct toegang tot de tuin, zodat je optimaal van het buitenleven kunt genieten. Zoek je een unieke woonervaring, dan is een van de 10 Poortwachters met een bovenwoning-indeling misschien wat voor jou. Poortwachters hebben namelijk een woonkeuken en een separate living. Elke woning beschikt over een inpandige berging naast de voordeur en een patioterras. Direct achter het terras ligt een groenstrook, die door de gemeente wordt beheerd, is volop ruimte voor ontmoetingen en gemeenschappelijke activiteiten.

Heerlijk centraal wonen!
HoeveRijk ligt aan de noord kant van het centrum van Nieuwegein. Om precies te zijn tussen de Elzenhoeve en de Middelhoeve. Op deze locatie worden naast 72 koop- en 116 huurwoningen een supermarkt, fitnesscentrum, ABC-restaurant en bergsportcentrum gerealiseerd. Alle voorzieningen die je nodig hebt op loopafstand!

Maar ook het stadscentrum van Nieuwegein is dichtbij; binnen 10 minuten fietsen sta je in het winkelcentrum. Met de sneltram die in de wijk stopt, sta je binnen een paar minuten op het treinstation van Utrecht Centraal.

HoeveRijk is ook met de auto goed ontsloten, je zit zo op de A2 richting Amsterdam, de A27 naar Hilversum en A12 richting Arnhem en Den Haag. Kortom; je woont heerlijk centraal in Nieuwegein!
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Planning

Start verkoop Nog niet bekend
Start oplevering Nog niet bekend

Dit is de locatie

Faciliteiten