Hey! Login of meld je aan

Costa 3 Bouwnummer 12

Costa 3 0 ong, 3534 BJ UTRECHT
Beschikbaar
€ 1.050.000
  • Wonen 178 m²

  • Kamers 6 kamers (4 slaapkamers)

Cartesius - Costa Stadswoningen

Omschrijving woningtype A-12
Deze stadse tussenwoning is een parel. Het beschikt over drie verdiepingen, maar liefst vier ruime slaapkamers van 15 of 16 m² en een heerlijke tuin op het oosten. Op de begane grond vind je naast een berging de keuken die met circa 20 m² menig professionele kok jaloers zal maken. Aan jou de keus of je wilt koken aan de straatzijde of kiest voor uitzicht op de binnentuin. Op de eerste verdieping vind je een lange en grote woonkamer met balustrade en hoge plafonds. Dat geeft dit deel van de woning extra klasse en karakter. In de achtergevel zorgt veel glas voor extra lichtinval waardoor er veel natuurlijk licht naar binnen schijnt. De slaapkamers bevinden zich op verdiepingen twee en drie, waar ook plek is voor een ruime badkamer van ruim 7,5 m², een separaat toilet en een extra berging. Ook is het mogelijk een tweede badkamer te realiseren. Wat een luxe!

Geniet jij graag van het buitenleven en wil jij naast een heerlijke tuin ook genieten van een eigen terras? Dan is de type A-01b variant ideaal (bnr. 13, 16, 18 en 21). Je levert een stukje van je binnenruimte in, maar je krijgt daar op de bovenste verdieping een deel buitenruimte in de vorm van een betoverend terras voor terug.

Costa stadswoningen | Cartesius Utrecht
In het levendige hart van Utrecht ontstaat een nieuwe wereld, geïnspireerd op de wetenschappelijke theorie van de Blue Zones. Een duurzame en groene stadsoase met alle ingrediënten voor een langer gezond en gelukkig leven.

Exclusieve stadswoningen
Voel je direct thuis in Costa. Hier vind je prachtige stadswoningen van ca. 160 tot 208 vierkante meter met twee tot vier slaapkamers. Deze ruime woningen beschikken over openslaande deuren die toegang geven tot een ware stadsoase. Geniet van het buitenleven op jouw eigen stukje grond of ontmoet buren in de aangrenzende gemeenschappelijke binnentuin. Costa is dé ideale plek voor het gezinsleven.

Bruynzeel Circo!-keuken.
De woningen in Cartesius komen standaard met een bijzonder mooie Circo!-keuken ontworpen door Bruynzeel, Een volledige circulaire keuken die uniek is in Nederland. Van oude keuken naar een nieuwe circulaire Bruynzeel keuken zonder toevoegingen van kunstmatige stoffen of virgin materiaal, dat is de visie en duurzame gedachte achter het proces. Een circulaire keuken met een luxe uitstraling die helemaal aansluit bij de stadswoningen.

Be Green
Cartesius brengt de natuur terug in de stad. In het Cartesius Park midden in de wijk vind je rust en ontsnap je aan alle drukte van de stad. In de groene lus rondom Cartesius heb je altijd je dagelijkse beweging te pakken of geniet je van het voedselbos. Hier vind je luwte, plekken om je terug te trekken, mogelijkheden om te sporten en te spelen en moestuinen om in te tuinieren. De binnentuin is een echte biotoop die in samenwerking met de stadsecoloog en de internationale architect Mecanoo is ontworpen. Inheemse planten zijn zorgvuldig uitgekozen om privacy te bieden aan bewoners en ontspanning voor passanten. Er komt een geïntegreerde parkeergarage onder de binnentuin. Bomen groeien letterlijk vanuit de parkeergarage de lucht in. Via een prachtig ontworpen toegang loop je zo naar de groene binnentuin. En niet alleen de buitenruimte wordt groen, maar ook de gebouwen met begroeiing aan de gevel. De natuur wordt teruggebracht in de stad.

Be Healthy
Cartesius maakt gezond leven makkelijk en verleidelijk. Het CAB wordt de ‘huiskamer van de wijk’ en zal onder andere bestaan uit een supermarkt met een breed biologisch assortiment, horeca met geteelde producten uit de moestuin en werkplekken voor creatieve bedrijven. Vanaf Cartesius is een groot deel van de stad eenvoudig lopend en met de fiets bereikbaar. Auto’s zijn uit het zicht, je woning staat dichtbij het park en je wandelt of fietst zo de binnenstad in. Daarnaast vind je in de wijk ook het kindcentrum Cartesius waar de kinderen op jonge leeftijd al een gezonde leefstijl meekrijgen. Schoolklassen leren spelenderwijs meer over gezonde voeding in de heemtuin.
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Kenmerken

Overdracht
  • Prijs € 1.050.000
  • Status Beschikbaar
Bouw
  • Soort appartement Huis
  • Soort bouw Nieuwbouw
  • Bouwjaar 2026

Dit is de locatie

Faciliteiten