Hey! Login of meld je aan
Enschede
Toekomstig

Twentse Tres

€ 600.000 tot € 650.000

Twentse Tres | Enschede

Met trots kondigen wij ons gloednieuwe project aan: Twentse Tres in Enschede. Binnenkort start de verkoop van drie riante stadsvilla's op een toplocatie nabij de binnenstad. En het goede nieuws is... je kunt al vlot verhuizen naar jouw droomwoning! De bouw is al enige tijd geleden gestart en naar verwachting zullen de woningen aan het einde van dit jaar worden opgeleverd.

Het plan
Deze prachtige stadsvilla's, met een minimaal woonoppervlak van 185 m², bieden alles wat je zoekt: 4 ruime slaapkamers, een optie voor een tweede badkamer op de 2e verdieping en een royale stadstuin met eigen parkeergelegenheid aan de achterzijde. Gelegen in een kindvriendelijke buurt, geniet je van de rust terwijl je nabij het stadscentrum woont. Wacht niet langer en ervaar het comfort van nieuwbouw op een toplocatie!

Blijf op de hoogte!
Heb jij interesse en wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Twentse Tres? Schrijf je dan nu in als belangstellende, wij informeren je graag zodra er meer verkoopinformatie beschikbaar is.
Lees meer Lees Minder

Media

Meer weten?
Nieuw Wonen Twente Makelaars

Planning

Start verkoop Nog niet bekend
Start oplevering Nog niet bekend

Dit is de locatie

Faciliteiten