Hey! Login of meld je aan
Enschede
Toekomstig

Melkhal - appartementen

Prijs nog niet bekend

Melkhal - appartementen | Enschede

Naast de Melkhal in de Boddenkamp zijn nieuwe ontwikkelingen gaande!

De Melkhal in de Boddenkamp, Enschede, is een historische locatie met een interessante achtergrond. Oorspronkelijk diende de Melkhal als een faciliteit voor de zuivelproductie. Wat de Melkhal in de Boddenkamp zo interessant maakt, is de transformatie die het heeft ondergaan. In plaats van te worden gesloopt, heeft het gebouw een nieuw leven gekregen als een culturele en creatieve hub.

Op korte termijn zal de naast de Melkhal een nieuw appartementengebouw gerealiseerd worden. De bouw van deze appartementen is niet alleen een teken van stedelijke vernieuwing, maar het verandert ook de dynamiek van de buurt. Nieuwe bewoners brengen een frisse energie met zich mee, waardoor de omgeving levendiger wordt. Zie jij jezelf hier al wonen?

Waarom nieuwbouw?
Een nieuw huis helemaal in jouw smaak. Een nieuwbouw huis is echt helemaal van jezelf en is een gevoel van fris, puur en mooi! Je hebt er geen omkijken naar en je kiest lekker alles zelf uit. Onderhoudskosten heb je de eerste jaren vrijwel niet en het energielabel is nu standaard A++ waardoor je lage energie- en woonlasten hebt. Een nieuw huis is dus ook voordeliger.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; dé nieuwbouwmakelaar van Twente!
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Media

Dit is de locatie

Faciliteiten