Hey! Login of meld je aan
Innovatie

Vrijdag Open Huis Sluiseiland Kop Noord en De Sluismeester

29 Aug 2023, leesduur: 1 minuut

Op vrijdag 1 september aanstaande ben je tussen 15.00 en 17.00 uur van harte welkom bij het Open Huis van Sluiseiland Kop Noord en De Sluismeester in Vianen. Tijdens het Open Huis is het mogelijk om de nog beschikbare woningen te bezichtigen en jouw vragen te stellen.

Sluiseiland Kop Noord en De Sluismeester zijn de laatste fases van nieuwbouwproject Sluiseiland waarin nog enkele woningen beschikbaar zijn voor verkoop en dus jouw laatste mogelijkheid om te wonen op deze unieke locatie. Een plek waar je optimaal geniet van het eilandgevoel: van vrijheid, rust en ruimte. Kies bijvoorbeeld voor één van de appartementen van Kop Noord. Met een prachtig uitzicht, elke dag weer. Of kies je toch liever voor het sluitstuk van Sluiseiland, De Sluismeester? Hier woon je op een unieke locatie in één van de kenmerkende herenhuizen, met uitzicht over de sluis en het historische centrum van Vianen.

Meer weten?
Kom aanstaande vrijdag naar het Open Huis en/of kijk voor meer informatie over beide fases en de nog beschikbare woningen op de projectwebsite van Sluiseiland. Heb je daarna nog vragen? Dan staat de verkopend makelaar je graag te woord.

Auteur Brût Communicatie