Hey! Login of meld je aan

Nomad Loft Bouwnummer 3.9

Nomad Loft A 0 ong, 2516 CC 'S-GRAVENHAGE
Beschikbaar
€ 310.000
  • Wonen 51 m²

  • Kamers 1 kamers (1 slaapkamers)

Linck in de Binck

Op een van de tofste plekjes in de Binckhorst – aan de Fokkerhaven – komt Linck in de Binck. Zomaar een appartementengebouw? Zeker niet: 77 lofts, appartementen en sky houses! Linck wordt méér dan alleen wonen. Er is ruimte op de begane grond voor horeca en ook komen er werkplekken voor kleine ondernemers.

Op zoek naar een standaard doorzonwoning? Nope, die vind je niet in Linck.

Verschillende woningtypes en bijna niet één dezelfde plattegrond. Lofts, ruime hoekappartementen, sky houses en woningen aan een groene binnentuin. Van super efficiënte lofts van 51 m² tot maisonnettes van 141 m², allemaal met een loggia, balkon of terras. Maar wat Linck écht onderscheidt van andere gebouwen is het sociale hart van het gebouw: het atrium.

LEVENDIG.

Want in Linck draait alles om verbinden. Verbinding tussen bewoners, bezoekers en mensen die er naar hun werk gaan. Tussen de binnen- en buitenwereld. In Linck staat ontmoeten centraal. Ontmoetingen tussen de bewoners, bezoekers en passanten. Tussen binnen en buiten. Tussen natuur en gebouw. Via een bijzondere route – door het atrium met allerlei soorten planten aan de binnengevels én de binnentuinen – bereik je je woning. Je ziet elkaar, zegt gedag en kent elkaar, wel zo leuk thuiskomen!

INDUSTRIEEL EN ROBUUST. Net als de omgeving.

De Binckhorst, de plek waar nu écht wat gebeurt, een bijzondere plek die je nergens anders in Den Haag vindt. Stoer, industrieel en met een rauw randje. Het gebied is volop in ontwikkeling en er komen straks zo’n 5.000 woningen. De oude industrie maakt plaats voor een bijzonder gebied om te wonen, werken en leven. En Linck komt aan de Fokkerhaven, een mooie plek waar je ook PuuRR aan de Binck en Restaurant Glaswerk vindt. Het gebied, aan de rand van Den Haag en grenzend aan Voorburg, is straks dus in niks meer te vergelijken met de plek die het ooit was. Van industrie naar wonen, werken én leven.

GROEN. Groen als in de kleur van het gebouw? Nope! Groen, als in groen van planten en natuur. Groen in, op, en aan het gebouw.

Linck wordt een natuurinclusief. Oké, maar wat is dat dan precies, natuurinclusief? Simpel gezegd gaan we er met Linck voor zorgen dat dieren en planten hun plek kunnen vinden en dat het gebouw niet als obstakel werkt maar juist als verbinder. Tussen het gebouw, de bewoners en de natuur.
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Kenmerken

Overdracht
  • Prijs € 310.000
  • Status Beschikbaar
Bouw
  • Soort appartement Appartement
  • Soort bouw Nieuwbouw
  • Bouwjaar 2025
Meer weten?
Logo Frisia Makelaars
Frisia Makelaars

Dit is de locatie

Faciliteiten
Meer weten?
Logo Frisia Makelaars
Frisia Makelaars