Hey! Login of meld je aan
Afbeelding De Frank, Statenkwartier
's-Gravenhage
Binnenkort in verkoop

De Frank, Statenkwartier

€ 485.000 tot € 1.500.000

  • Wonen 57 - 158 m²

De Frank, Statenkwartier | 's-Gravenhage

FRANK EN FRAAI WONEN TUSSEN STAD EN STRAND
Huizen in Art Nouveau-stijl, strooiend met authentieke details. Gelegen aan brede lanen, omzoomd door groen. Lanen die richting parken of strand gaan. Nee, veel Haagser dan dit wordt het niet: het Statenkwartier. Het is de wijk die voor velen synoniem is aan Den Haag, pardon: ’s-Gravenhage. Want hier voel je nog altijd de sfeer van toen. En die van nu: De Frank, nieuwe blikvanger op de hoek van de Frankenslag en de Scheveningseweg.

De Frank, het toekomstige nieuwbouw appartementengebouw grenst aan het groen van de Scheveningse Bosjes en Frankenslag. Het project omvat slechts achttien appartementen en drie top appartementen. De plattegronden van de appartementen variëren van 57 tot wel 105 vierkante meter. Voor wie de exclusiviteit van een van de drie top appartementen op de derde of vierde etage ambieert, deze zijn beschikbaar met 134, 151 of 158 vierkante meter woonoppervlakte.

HET GENOEGEN VAN BUITEN ZIJN
De Frank heeft de plezierige luxe van ruime buitenverblijven. Op de begane grond hebben de vijf appartementen een terras met aansluiting op de tuin rondom De Frank, bovenin meten de balkons minimaal 10 tot wel 60 vierkante meter. Per zijde van het gebouw is de oriëntatie op de zon anders. De energievoorziening is die van de toekomst: warmte en koude wordt geregeld d.m.v. individuele luchtwarmtepompen, comfortabel beschikbaar via de vloer. Onderin het gebouw is ruimte voor auto’s in de stallingsgarage - wonen in de stad zonder parkeerproblemen.

De Nieuwe Haagse School vormde de inspiratie voor het ontwerp. Het gebouw houdt met die architectuur mooi het midden tussen toen en nu. Zoals De Frank ook mooi het midden houdt tussen Den Haag en Scheveningen. Shoppen op het Noordeinde is even dichtbij als een heerlijke dag aan het strand. Met de ligging aan de Scheveningseweg is een vloeiende ontsluiting gegarandeerd. En openbaar vervoer is om de hoek beschikbaar.

RUIME KEUZE BIJ DE FRANK
De Frank onderscheidt zich vooral door het brede aanbod aan verschillende appartementstypes. Zo zijn de vijf
appartementen op de begane grond allemaal uniek in ligging en woonoppervlakte, met als gemeenschappelijke kwaliteit de ligging aan de tuin.

Op de eerste, tweede en derde verdieping bevinden zich diverse appartementstypes die op alle drie de woonlagen een aantal keren terugkomen. Echter, één van de drie topappartementen bevindt zich op de hoek van de derde verdieping en biedt uitzicht op de Frankenslag. De bovenste verdieping is gereserveerd voor de twee exclusieve topappartementen met een dakterras dat over de omgeving uitkijkt.

• 18 appartementen van ca. 57 m² tot en met ca. 105 m² met terras en/of loggia balkon
• 3 top appartementen van ca. 134 m², ca. 151 m² en ca. 158 m² met dakterras
• 2, 3 en 4 kamer appartementen
• Privé parkeerplaats (separaat te koop) in de stallingsgarage
• Duurzame en energiezuinige toekomst, energielabel A
• Koopsomindicatie vanaf € 485.000,- tot € 1.500.000,- v.o.n.

NIEUW WONEN IN EEN WIJK MET HISTORIE
De Frank is een van de weinige kansen op een nieuwbouwappartement in het Statenkwartier. Want nieuwbouw in het Statenkwartier is zeldzaam, de wijk houdt graag vast aan haar verleden. ‘Grandeur’ is hier een Haags woord. Vertaald in de architectuur van de hele wijk, herkenbaar uit duizenden. Vertaald ook in de winkelstraat die als een van de weinige een koosnaam kreeg: de Fred, met een aanbod waarin de lokale specialiteitenzaken het winnen van de bekende winkelketens.

Planning:
Pre Sale oktober 2024
Start verkoop najaar 2024
Start bouw Q2 2025

Nieuwsgierig? Bezoek de projectwebsite wonenindefrank.nl en laat uw gegevens achter zodat wij u via nieuwsbrieven op de hoogte kunnen houden van de voortgang.
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Meer weten?
Logo Frisia Makelaars
Frisia Makelaars

Planning

Start bouw 1 jun. 2025
Start oplevering 1 feb. 2027

Dit is de locatie

Faciliteiten
Meer weten?
Logo Frisia Makelaars
Frisia Makelaars