Hey! Login of meld je aan

Studio Bouwnummer 1

Studio 0 ong, 3995 GA HOUTEN
Beschikbaar
€ 239.000
  • Wonen 34 m²

  • Kamers 1 kamers

Knik Houten

In voorbereiding: nieuwbouwproject Knik met 88 appartementen in het hart van Houten!

Binnenkort in verkoop!
Op dit moment zijn er nog geen concrete verkoopdocumenten beschikbaar. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en verkoop van dit nieuwbouwproject kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief op de projectwebsite.
Klik hier om naar de projectwebsite te gaan: knik-houten.nl

Ontdek Knik: betaalbare studio's en appartementen in het hart van Houten. Dit biedt de ideale combinatie van comfortabel wonen en stedelijke bereikbaarheid. De studio's en appartementen krijgen een ca. oppervlakte van 30 tot 53 m².

Planning verkoop
De voorbereiding is in volle gang. Interesse in een van de studio's of appartementen? U kunt zich dan inschrijven voor de digitale nieuwsbrief. Op die manier blijft u op de hoogte van laatste ontwikkelingen en start verkoop: Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief. 

Het plan
Het bestaande gebouw maakt plaats voor een solide en eenduidig appartementencomplex. Met 88 comfortabele en betaalbare studio's en appartementen biedt Knik niet alleen een thuis, maar een statement van comfort en kwaliteit in het hart van Houten.

De omgeving
Op korte afstand van de locatie liggen veel belangrijke voorzieningen. Het centrum van Houten, met zijn rijke geschiedenis en bruisende handelsgeest, ligt binnen handbereik en nodigt uit tot ontdekking. Een perfecte uitvalsbasis voor zowel de actieve stedeling als de rustzoekende thuiswerker. Moderne gemakken en een hoogwaardige leefomgeving.

Het aanbod
Knik biedt betaalbare studio's en appartementen in het hart van Houten, met alle voorzieningen binnen handbereik. Geniet van stedelijk comfort en een moderne leefomgeving. 

Belangstelling?
U kunt zich dan inschrijven via de projectwebsite knik-houten.nl voor de digitale nieuwsbrief. Op die manier blijft u op de hoogte van laatste ontwikkelingen en start verkoop.
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Kenmerken

Overdracht
  • Prijs € 239.000
  • Status Beschikbaar
Bouw
  • Soort appartement Appartement
  • Soort bouw Nieuwbouw
  • Bouwjaar 2025

Dit is de locatie

Faciliteiten