Hey! Login of meld je aan
Heerhugowaard
Toekomstig

Nieuwe Oogst

€ 210.000 tot € 695.000

  • Wonen 46 - 168 m²

Nieuwe Oogst | Heerhugowaard

Een nieuw uniek stukje in de bekende wijk De Draai in Heerhugowaard! Start verkoop op 13 maart 2024!

Waar tot voor kort nog aardappel- en zonnebloemenvelden waren en schapen rustig graasden, zal binnenkort het nieuwste wijkje in De Draai verrijzen. Dit gedeelte, genaamd Nieuwe Oogst, bevindt zich in het noordelijke deel van De Draai. In totaal worden er 136 grondgebonden woningen en 12 appartementen gerealiseerd in verschillende woonproducten.

Een landelijke uitstraling in een natuurlijke en rustige omgeving. Door het vele groen en de mogelijkheden van wonen aan het water komt dorps wonen weer tot leven in dit nieuwste stukje van De Draai in Heerhugowaard. Nieuwe Oogst is direct verbonden met een brede groene parkzone waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot de omgeving om te ontspannen en te recreëren. Speciale aandacht is er voor gezinnen. De wijk is zeer kindvriendelijk en overzichtelijk ingericht, zodat kinderen in hun eigen wijk en in het park kunnen genieten van de vele (natuur)speelplekken.

LOCATIE
Nieuwe Oogst maakt onderdeel uit van de bekende nieuwbouwwijk De Draai, waar in totaal tot wel 2700 woningen worden gebouwd. De Draai ligt in het noordoosten van de stedelijke kern van Heerhugowaard en wordt ontsloten via de Oosttangent en de historische Van Veenweg die als middenlijn dwars door De Draai loopt.

Rust en openheid zijn kenmerkend voor deze nieuwe woonwijk evenals het vele water. De landelijke omgeving leent zich uitstekend voor ontspannende wandelingen en fietstochten. Desondanks ontbreekt het niet aan faciliteiten en voorzieningen zoals een huisarts, een supermarkt, de kapper en de basisschool, dit alles is binnen handbereik zonder de wijk te verlaten. Bovendien zijn er voldoende speelplekken voor kinderen omgeven door prachtig groen.

HET PLAN
Bij de ontwikkeling van het plan is veel zorg besteed aan de inrichting van de openbare ruimte, met talrijke bomen, perken en diverse plantsoorten. Nieuwe Oogst wordt omsloten door een brede groene parkzone en wonen aan het water en rondom de percelen worden hagen geplant. Ook zijn er verspreid door de wijk en in het park meerdere speelplekken waardoor de omgeving ook ideaal is voor gezinnen. Zo vormen de woningen en het aangrenzende park dankzij talrijke fiets- en wandelpaden, het prachtige groen en de open ruimtes één bijpassend geheel. De entree van de wijkt ligt aan de Korenbloemstraat die midden door de wijk meandert en verbonden met de woonkavels de wijk ontsluit voor bestemmingsverkeer.

Kortom, een heerlijke plek om te wonen, spelen, wandelen, relaxen en om op uit te kijken.

VERSCHILLENDE TYPE WONINGEN/APPARTEMENTEN
Fase 1 van project Nieuwe Oogst bestaat uit 54 koopwoningen en is onderverdeeld in 7 prachtige vrijstaande villa’s, 6 twee-onder-een-kapwoningen waaronder een levensloop variant, 21 eengezinswoningen in diverse beukmaten, 4 levensloopwoningen, 4 prachtige eengezinswoningen in 2 bouwlagen en 12 betaalbare appartementen. De tuinen zijn lekker ruim en de verkaveling is royaal vormgegeven om u dat vrije gevoel te geven.

DUURZAAMHEID
- Energielabel A+ of A++
- Woningen zullen worden voorzien van een aantal zonnepanelen
- De woningen zijn gasloos, goed geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming
- Aansluiting duurzaam warmtenet HVC

Kijk voor alle informatie over Nieuwe Oogst op nieuweoogst-heerhugowaard.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen informatie te missen.
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Woningtypes

Planning

Start verkoop 13 mrt. 2024

Dit is de locatie

Faciliteiten