Hey! Login of meld je aan
Ursem
Toekomstig

De Tuinen II

€ 240.000 tot € 780.000

  • Wonen 65 - 166 m²

De Tuinen II | Ursem

Binnenkort in verkoop.

Afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met de voorbereidingen omtrent het nieuwbouwproject De Tuinen deel II in Ursem. Het plan betreft 51 koopwoningen bestaande uit: rijwoningen, rug-aan-rug-woningen, levensloopbestendige woningen, twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande woning.

De Tuinen II biedt een kindvriendelijke en diverse woonomgeving, omringd door groen en water. Geniet van de perfecte balans tussen landelijke rust en moderne gemakken, met voorzieningen zoals scholen, sportverenigingen en winkels op loop- en fietsafstand.

Naar verwachting start de definitieve inschrijving op de woningen na de zomervakantie. U kunt zich via de projectwebsite inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rond dit project. Ook zullen we u via onze projectwebsite op de hoogte houden inzake de definitieve inschrijving.

Locatie
Het plangebied De Tuinen deel 2 is gelegen in Ursem. De ligging biedt tal van voordelen. Op loop- en fietsafstand vindt u, restaurants en cafés, evenals openbare voorzieningen zoals scholen en sportfaciliteiten. Ursem zelf is een prachtige plek om te wonen. Ook is het gunstig gelegen ten opzichte van steden als Alkmaar, Heerhugowaard en Amsterdam. Kortom, een ideale combinatie van comfortabel wonen en gemakkelijke toegang tot alles wat de omgeving te bieden heeft.

Duurzaamheid
Bij De Tuinen deel 2 staat duurzaamheid hoog in het vaandel om bij te dragen aan een duurzamere leefomgeving en het verminderen van de CO2-uitstoot. De woningen worden onder andere voorzien van PV-panelen, die zonne-energie omzetten in elektriciteit. Deze panelen worden op de daken geplaatst en leveren een groot deel van de energiebehoefte van de gebouwen. Ook wordt er gebruik gemaakt van efficiënte installaties en goede isolatie.
Lees meer Lees Minder

Media

Meer weten?
KRK Makelaars

Dit is de locatie

Faciliteiten
Meer weten?
Logo KRK Makelaars
KRK Makelaars