Hey! Login of meld je aan

Dok 5: Schippersdok - Grachtwoningen Vlonder Bouwnummer 51

Dok 5: Schippersdok - Grachtwoningen 0 ong, 7005 CX DOETINCHEM
Verkocht onder voorbehoud
€ 525.000
  • Wonen 180 m²

  • Kamers 5 kamers (4 slaapkamers)

Dok 5: Schippersdok

BOUW GESTART: VERWACHTE OPLEVERING EIND 2024!

De grachtwoningen zijn vormgegeven in een moderne architectuur met een knipoog naar vroeger. De architectuur is geïnspireerd op oud-Hollandse grachtenpanden, gecombineerd met eigentijdse accenten. De kleuren van het metselwerk komen overeen met het metwelserk in de Doetinchemse binnenstad. Zo krijgen de woningen een stoere en stijlvolle uitstraling. Een beetje van vroeger, en toch ook helemaal van nu.

Heb je een eigen bootje? Dan is de woning met vlonder ideaal. Vanaf de vlonder kun je namelijk zo in of uit je eigen bootje stappen. Maar het is ook de perfecte plek om lekker van de zon te genieten. Je bereikt de vlonder via een trap aan de grachtzijde van de woning. De vlonder drijft, op het waterniveau van de gracht.

Elke dag genieten van het buitenleven
Elke grachtwoning heeft een tuin grenzend aan de gemeenschappelijke daktuin, gelegen op het dak van de parkeergarage. De meeste woningen bieden vanuit de tuin vrij uitzicht op de groene omgeving. Vanuit de tuin loop je zo het wandelpad af naar de oevers van de rivier, of via de voetgangersbrug naar het vasteland.

Adem het buitenleven in
Door de gunstige ligging op het westen, geniet je de hele dag door van lekker veel zon in jouw tuin. Bij mooi weer zet je de deuren lekker open en laat je het zonlicht naar binnen stromen. Drink een kop koffie op je terras, geniet van het uitzicht over de rivier of maak een praatje met de buren.
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Kenmerken

Overdracht
  • Prijs € 525.000
  • Status Verkocht onder voorbehoud
Bouw
  • Soort appartement Huis
  • Soort bouw Nieuwbouw
  • Bouwjaar 2024

Dit is de locatie

Faciliteiten