Hey! Login of meld je aan

Loft Bouwnummer 1

Loft 0 ong, 9401 PJ ASSEN
Prijs op aanvraag
  • Wonen 100 m²

  • Kamers 1 kamers

Kazernekwartier fase 2

Van de verticale raampartijen bij de entree tot de cellen in het hoofdgebouw: het is alsof de tijd heeft stilgestaan in Assen. Maar niets is minder waar. De voormalige kazerne aan de Beilerstraat is klaar voor een nieuwe toekomst.

Het markante gele marechausseecomplex met haar verspringende gebouwen, gevels, dakgoten en noklijnen is een prachtig voorbeeld van hoe kazernes in de jaren ’30 werden gebouwd. Na vele jaren van dankbaar gebruik krijgt het complex een nieuwe functie.

Fase 2 van het Kazernekwartier bestaat uit de verkoop van de karakteristieke loft en een nieuw appartementencomplex die gerealiseerd gaan worden.

8 RUIME APPARTEMENTEN
Zeer ruime appartementen van circa 92 m2. De appartementen zijn voorzien van een royale woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer, keuken, balkon en bergingsruimte. Er kan een keuze gemaakt worden voor een open keuken of een afgesloten keuken.

4 ROYALE MAISONNETTE
Deze royale maisonnette hebben een woonoppervlakte van circa 155 m2 en zijn gekenmerkt met twee woonlagen. op de eerste woonlaag bevinden zich de ruime woonkamer met keuken, twee slaapkamers, een badkamer, balkon en ruime bergruimte. Op de tweede woonlaag bevindt zich een derde slaapkamer en een hobbyruimte.

1 LOFT
De uitstraling van de loft stamt uit het verleden. De loft werd vroeger gebruik als paardenstal voor de marechaussee. De loft wordt van binnen her ontwikkelt tot een woning. De loft heeft op de begane grond een gedeelte waar de bergingen van het appartementencomplex en de loft worden gerealiseerd. De begane grond is ook voorzien van een toilet, hobbyruimte en een bijkeuken die bestemd zijn voor de bewoners van de loft. De eerste verdieping van de loft is voorzien van een ruime woonkamer met openkeuken, badkamer en een slaapkamer. Door de grote raampartijen in de woonkamer zal het als licht en ruimtelijk worden ervaren.


De voormalige kazerne staat aan de Beilerstraat vlakbij het Asserbos. Een achtertuin om van te dromen en een heerlijke omgeving voor een wandeling of fietstocht.

Een dagje uit, op bezoek bij vrienden of familie: via de uitstekende uitvalswegen ben je snel op weg. Het gezellige winkelcentrum van Assen ligt op fietsafstand, net als alle overige faciliteiten.

Benieuwd? Schrijf u in voor de nieuwsbrief en laat uw woonwensen achter, zodat deze voor zover mogelijk nog meegenomen kunnen worden in de ontwikkeling.

Deze online presentatie en eventuele bijlagen zijn samengesteld aan de hand van de ons bekende gegevens en afbeeldingen. Samen met de artist impressions geven zij een indruk van de toekomstige situatie. Zij pretenderen niet een exacte weergave te zijn van het uiteindelijke product. Rechten kunnen dan ook niet aan deze presentatie of bijlagen ontleend worden. Eventueel genoemde of getoonde afmetingen zijn indicatief.
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Kenmerken

Overdracht
  • Prijs Prijs op aanvraag
  • Status
Bouw
  • Soort appartement Huis
  • Soort bouw Nieuwbouw
  • Bouwjaar

Dit is de locatie

Faciliteiten