Hey! Login of meld je aan
Assen
Toekomstig

Ruimte voor kleine huishoudens

Prijs nog niet bekend

Ruimte voor kleine huishoudens | Assen

Marktonderzoek naar betaalbaar wonen in Drenthe

Er zijn te weinig betaalbare woningen beschikbaar voor starters, senioren en spoedzoekers. Nieuw Wonen Drenthe wordt regelmatig door deze doelgroepen gevraagd of er passend en betaalbaar beschikbaar is. Dit is onvoldoende het geval.

Als regionaal aanbod- en onderzoeksplatform hebben wij in de afgelopen jaren voor honderden woningzoekers vraag en aanbod bij elkaar kunnen brengen.

Bent u een starter, senior of spoedzoeker? Dan willen wij u graag helpen om een betaalbare en passende woning te vinden.

Uw wensen en woonbehoeften kunt u hiervoor aan ons kenbaar maken. Deze worden vervolgens onder de aandacht gebracht bij de betreffende gemeenten, zodat zij de urgentie kunnen bepalen en locaties kunnen aanwijzen voor het realiseren van betaalbare woningen in steden, dorpen en buurtschappen. Hiermee kunnen jongeren, ouderen en spoedzoekers in hun eigen vertrouwde omgeving blijven wonen en blijft eventuele leegloop verder beperkt.

Uw gegevens worden geanonimiseerd voor het onderzoek gebruikt en niet aan derden verstrekt. De uitkomst zullen wij na de zomer in een nieuwsbrief aan u bekend maken.

Wij wensen u veel plezier bij het invullen van de enquête!
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Media

Dit is de locatie

Faciliteiten