Hey! Login of meld je aan
Innovatie

Verkoop appartementen Havenkwartier Nieuwegein start 27 juli a.s.

24 Jul 2023, leesduur: 1 minuut

Aanstaande donderdag 27 juli start de verkoop van Havenkwartier fase 2 in Nieuwegein: 29 statige appartementen aan de prachtig ingerichte haven. Je bent tussen 19.00 en 20.30 uur van harte welkom in Green Village aan de Blokhoeve 7 in Nieuwegein.

De appartementen uit fase 2 krijgen een industrieel karakter. De balkons en terrassen bevinden zich aan de voorkant van het complex, waardoor je hier vanaf je eigen buitenruimte geniet van het uitzicht over het Merwedekanaal en van de gezelligheid in de haven. Enkele appartementen in deze fase krijgt hier ook een eigen ligplaats. Om de hoek van het complex is gezellige horeca te vinden, die volop ruimte biedt voor ontmoeting met vrienden en familie, maar ook met buurtbewoners van Havenkwartier.

Kom naar de start verkoop
Nieuwsgierig naar dit nieuwbouwproject in Nieuwegein? Kom aanstaande donderdag naar de start verkoop en laat je door het verkoopteam volledig informeren over de appartementen en dit project. Ook ligt er een verkoopbrochure voor je klaar, zodat je thuis op je gemak alles nog eens kunt nalezen. Vanaf de start verkoop vind je alle verkoopdocumentatie ook op de projectwebsite, waar je je dan tevens via jouw persoonlijke account kunt inschrijven voor jouw favoriete bouwnummer(s). De inschrijving is geopend tot maandag 14 augustus a.s. 12.00 uur.

Meer weten?
Wil je graag meer weten over dit nieuwbouwproject, maar ben je niet in de gelegenheid om langs te komen aanstaande donderdag? Neem dan contact op met de verkopend makelaar voor meer informatie. Deze staat je graag te woord.

Auteur Brût Communicatie