Hey! Login of meld je aan
Innovatie

Kom kijken op de bouwlocatie van Alexander op 14 juli a.s.

28 Jun 2023, leesduur: 1 minuut

Ben jij nieuwsgierig naar de duurzame nieuwbouwwoningen van Alexander in Waarder die al op zeer korte termijn worden opgeleverd? Reserveer dan vrijdag 14 juli a.s. in je agenda. De bouwlocatie is dan tussen 15.00 en 17.00 uur geopend voor publiek.

Van de zeven woningen in Alexander zijn momenteel de laatste te koop. De woningen zijn gasloos en beschikken over energielabel A++++. Dit houdt in dat je hier bij normaal gebruik energieneutraal kunt wonen. De woningen zijn meer dan luxe afgewerkt, met een steiger in de achtertuin, royale glaspuien met openslaande tuindeuren, vloerverwarming op alle verdiepingen én een luxe badkamer. De bouw van de woningen vordert heel snel, waarbij momenteel de badkamers en tuinen worden afgerond. De oplevering staat al gepland voor komende maand.

Alexander is een exclusief en kleinschalig nieuwbouwproject in een prettige dorpse en vooral groene omgeving. Het project ligt vlak bij de A12. Hierdoor is de dynamiek van omliggende steden zoals Woerden, Bodegraven en Gouda altijd dichtbij!

Kom langs op 14 juli a.s.
Je bent op 14 juli a.s. tussen 15.00 en 17.00 uur van harte welkom op de bouwlocatie van Alexander. Het verkoopteam staat voor je klaar om je alles te vertellen over de nog beschikbare woningen. Ook is het mogelijk om deze woningen van binnen te bekijken, zodat je hier de sfeer en ruimte kunt ervaren. Ben jij er ook bij?

Auteur Brût Communicatie