Hey! Login of meld je aan
Innovatie

Alexander, Waarder: nu kopen = snel wonen

02 Aug 2023, leesduur: 2 minuten

In nieuwbouwproject Alexander in Waarder zijn de laatste woningen te koop. De woningen zijn al opgeleverd. Wanneer je dus nu kiest voor wonen in Alexander, dan kun je - zodra de financiën rond zijn - gelijk naar de notaris om de sleutel in ontvangst te nemen.

Je vindt nieuwbouwproject Alexander in de fijne dorpse en groene omgeving van Waarder, midden in het Groene Hart. Het kleinschalige project bestaat uit in totaal zeven extra duurzame eengezinswoningen en biedt jou de mogelijkheid om heerlijk rustig en landelijk te wonen, met de dynamiek van steden als Woerden, Oudewater en Gouda in de buurt.

Een heerlijke plek voor jong en oud
De woningen in Alexander zijn gasloos en beschikken over het energielabel A++++. Dit betekent dat je hier bij normaal gebruik energieneutraal kunt wonen. Ze zijn onder andere voorzien van een warmtepompsysteem en zonnepanelen. De vloerverwarming en -koeling maken de woningen zeer comfortabel, zowel in de winter als zomer. Ook in de heerlijk achtertuin is het genieten geblazen. Deze is te bereiken via de openslaande deuren en is voorzien van een fraaie steiger. Bovendien komt in het openbaar gebied een vlonder aan het water en een leuke kleine speeltuin. Zo biedt Alexander aan zijn jonge bewoners een unieke kans op een fijne jeugd met veel ruimte om te leven en te spelen.

Interesse?
Heb jij interesse in wonen in zo'n duurzame woning in Alexander? Wacht dan niet langer en neem contact op met de verkopend makelaar voor een persoonlijk gesprek. En wie weet ben jij binnenkort eigenaar van zo'n prachtige woning in Alexander.

Auteur Brût Communicatie