Hey! Login of meld je aan
Vroomshoop
Toekomstig

Vroomshoop-Oost fase 3

Prijs nog niet bekend

Vroomshoop-Oost fase 3 | Vroomshoop

VROOMSHOOP FASE 3
In woongebied Vroomshoop Oost in Vroomshoop komen 250 nieuwe woningen. De ontwikkeling beslaat de realisatie van een oostelijke randweg, de Europasingel, een bedrijventerrein en een woningbouwlocatie. Aan de basis van de ontwikkeling staat de structuurschets Vroomshoop Oost, waarin deze structuur is af te lezen. De afgelopen 20 jaar zijn fase 1 en 2 van het beoogde woongebied gerealiseerd (de laatste subfase 2c wordt momenteel gebouwd).

Ontwikkelaar Roelofs-Timmerhuis gaat deze derde fase van het woongebied ontwikkelen en werkt hierin samen met de gemeente Twenterand. De realisatie van Vroomshoop Oost fase 3 is aangemerkt als een sleutelproject voor de provincie Overijssel. Daarmee wenst de provincie de woningbouw te stimuleren. Voor Vroomshoop Oost fase 3 is een programma van circa 250 woningen voorzien met een groot aandeel betaalbare woningen. Gezien de omvang van het programma en een gefaseerde ontwikkeling is een flexibel stedenbouwkundig plan beoogd, dat in kan spelen op de actuele woningbehoefte. Een prettige, groene en toekomstbestendige
woonomgeving is het uitgangspunt.

BLIJF OP DE HOOGTE
Schrijf je alvast in als belangstellende. Zodra er meer informatie bekend is kunnen wij je op de hoogte houden middels onze nieuwsbrief.
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Media

Dit is de locatie

Faciliteiten