Hey! Login of meld je aan

B Bouwnummer 29

B 0 ong, 3901 MJ VEENENDAAL
Onder optie
€ 291.000
  • Wonen 49 m²

  • Kamers 2 kamers (1 slaapkamers)

Urban Living

Momenteel in verkoop!

Welkom bij Urban Living: nabij het centrum van Veenendaal wordt dit project van 74 duurzame moderne tweekamerappartementen te koop aangeboden.

Urban Living staat voor appartementen welke compleet en duurzaam worden opgeleverd naar de maatstaven van nu: voorzien van een warmtepomp, modern sanitair, vloerverwarming, HR+++ beglazing en energielabel A+++.

Gelegen aan de rand van het centrum, biedt dit nieuwbouwproject een ideale mix van stedelijke voorzieningen en een groene omgevingen. Met uitstekende verbindingen naar het openbaar vervoer, diverse uitvalswegen, nabijgelegen winkels, restaurants en recreatieve faciliteiten, is dit de perfecte plek om je nieuwe leven te beginnen.

Momenteel zijn we in verkoop en kun je de verkoopstukken van de woningen (prijslijst, plattegronden, etc.) digitaal bekijken op de projectwebsite en tevens downloaden.
Het inschrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur verloopt ook geheel digitaal via de projectwebsite. van stedelijke voorzieningen en een groene omgevingen. Met uitstekende verbindingen naar het openbaar vervoer, diverse uitvalswegen, nabijgelegen winkels, restaurants en recreatieve faciliteiten, is dit de perfecte plek om je nieuwe leven te beginnen.

Indeling:
Via de gang zijn alle vertrekken te bereiken. De royale woonkamer met openkeuken heeft een afmeting van ruim 25m². De woonkamer is voorzien van heerlijk veel lichtinval en geeft toegang tot de fijne loggia welke is gelegen op het westen. De inpandige berging is ideaal te gebruiken als extra bergruimte en hier is de witgoedaansluiting aanwezig.

De volwaardige slaapkamer heeft een afmeting van ca. 13,5m², biedt ruimte genoeg voor een mooie kastenwand en de grote raampartijen zorgen voor heerlijk veel lichtinval. De badkamer wordt betegeld opgeleverd in een kleur naar keuze en beschikt over een inloopdouche, toilet en wastafel.


De appartementen in fase 1 worden aangeboden in de volgende prijsklassen:
Sociale koopappartementen* vanaf €262.150,- v.o.n.
Vrije sector koopappartementen vanaf ca. €288.500,-. v.o.n.

*Om voor de sociale koopappartementen in aanmerking te komen moet je aan het volgende voldoen:
- Inkomensgrens van maximaal € 55.000 per jaar.
- 50% van de kandidaten moet uit een sociale huurwoning komen;
- Zelfbewoningsplicht van 2 jaar.

Houd onze pagina's goed in de gaten en schrijf je alvast in via: www.urbanliving-veenendaal.nl om op de hoogte te blijven!

We kijken ernaar uit om samen met jou de eerste stappen te zetten naar jouw nieuwe thuis in Veenendaal!

* Hoewel deze verkooptekst met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, kan de makelaar geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele per abuis opgenomen onjuiste of onvolledige informatie. Verder zijn de gebruikte beelden art-impressions en zijn deze voor indicatief gebruik. Je kunt hier dan ook geen rechten aan ontlenen. De kleuren in de artist-impressions zijn mogelijk niet geheel representatief voor de werkelijk toe te passen kleuren in of van het appartement.
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Kenmerken

Overdracht
  • Prijs € 291.000
  • Status Onder optie
Bouw
  • Soort appartement Appartement
  • Soort bouw Nieuwbouw
  • Bouwjaar 2025

Dit is de locatie

Faciliteiten