Hey! Login of meld je aan
Afbeelding Strandparel Rockanje
Rockanje
Toekomstig

Strandparel Rockanje

Prijs nog niet bekend

  • Wonen 162 - 200 m²

Strandparel Rockanje | Rockanje

VERWACHTE START VERKOOP Q4 2024 !!!

Nieuwbouwproject Strandparel aan de Dwarsweg te Rockanje!

Wonen in Strandparel
Ruim en luxe wonen in een groene omgeving op loopafstand van het strand? Dat is Wonen in Strandparel te Rockanje. Op de locatie aan de Dwarsweg ontwikkelen Nieuw Vastgoed en Stevast Ontwikkeling 24 luxe koopwoningen, bestaande uit twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s.
De nieuwe woonbuurt is direct gelegen aan een waterrijke strook met volwassen bomen en wandelpaden. De korte woonstraten monden uit op dit groen, waardoor je de aanwezigheid in de hele buurt voelt. De wijk zelf wordt gekenmerkt met groene hagen en begroeide hekwerken. Alle woningen zijn voorzien van twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een ruime achtertuin. Het plan is ontworpen met aandacht voor het veranderende klimaat en de biodiversiteit, zo zijn de platte daken van bijvoorbeeld de bergingen groene daken.
De hoogwaardige afwerking staat garant voor jarenlang zorgeloos genieten. Hier woon je straks volledig gasloos en in een energiezuinige woning. Goed geïsoleerd én voorzien van de nieuwste technieken op gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid.
Ben je geïnteresseerd en wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwbouwontwikkeling Strandparel? Meld je dan vrijblijvend aan voor de nieuwsbrief.
Dit kan via de mail: oostvoorne@kolpavanderhoek.nl .

Toekomstgericht kopen
Nieuwbouw heeft een hoop voordelen. Wie kiest voor een van de 24 woningen kan rekenen op een lage energierekening en draagt bij aan een beter milieu. De woningen zijn volledig gasloos en voorzien van goede isolatie, eigen zonnepanelen en een eigen warmtepomp.

Voor elke woning geldt:
• Volledig gasloos
• HR++ beglazing
• Vloerverwarming
• Zonnepanelen
• Comfortabel ventilatiesysteem met fijnstoffilter en warmteterugwinning
• Eigen warmtepomp
• Groendak op de bergingen/ garages
• Als eerste bewoner: afwerking en meerwerkopties naar keus
• Prijs vrij op naam (v.o.n.)
• Woonoppervlaktes ca. 162 tot 200 m2
• Perceeloppervlaktes 268 tot 649 m2

Locatie en omgeving
Het nieuwbouwproject Strandparel is gelegen aan de Dwarsweg te Rockanje. De locatie ligt nabij het centrum van Rockanje op nog geen 6 minuten lopen afstand. Ga je toch liever naar de grote stad? Dan is er een goede verbinding met de uitvalswegen naar Rotterdam en Den Haag, in 15 autominuten rijd je namelijk al de A15 op. In totaal is het centrum van Rotterdam op 40 autominuten afstand en het centrum van Den Haag slechts 45 minuten. Met het openbaar vervoer ben je in een uur en twintig minuten in hartje Rotterdam om het bruisende leven van de stad in te duiken.

Rockanje, dorpse gezelligheid
Rockanje is van oudsher een badplaats aan de Noordzee en bekend om haar aantrekkelijk, ruim strand en de bruisende, recreatieve kustzone. Rockanje is een klein dorp met een gemoedelijke sfeer. Ondanks dat het niet groot is, heeft het dorp veel te bieden. In het centrum kunt u terecht voor al uw dagelijkse boodschappen en elke vrijdag is er op het Dorpsplein een weekmarkt. Ideaal om verse groenten en fruit te halen.
Ook de horeca heeft genoeg te bieden met gezellige terrasjes voor een hapje of drankje. Dit kan zowel bij een van de terrasjes te vinden in het centrum of bij één van de vier strandtenten. Er worden door het jaar heen ook veel activiteiten en evenementen georganiseerd. Zoek je liever iets zelf? Rockanje heeft ook een rijk en actief verenigingsleven om je bij aan te sluiten. Tennis, golf of een van de vele watersportvereniging behoren allen tot de optie, of sluit je aan bij één van de sportscholen.


Ondanks dat wij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid heeft samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Planning

Start verkoop Nog niet bekend
Start oplevering Nog niet bekend

Dit is de locatie

Faciliteiten