Hey! Login of meld je aan
Afbeelding In voorbereiding: Oosterhoutse Baai
Nijmegen
Toekomstig

In voorbereiding: Oosterhoutse Baai

Prijs nog niet bekend

In voorbereiding: Oosterhoutse Baai | Nijmegen

Oosterhoutse Baai: Natuurlijk Wonen op het Water in Nijmegen

Waar de kracht van de natuur en het comfort van modern wonen samenkomen op het prachtige water van de Oosterhoutse Plas in Nijmegen. Dit unieke project met dertig drijvende watervilla's laat je terugkeren naar de natuur, waar het ritme van het leven wordt bepaald door de rust van het water en het gezang van vogels. In een wereld waar stedelijke drukte ons steeds verder van de natuurlijke schoonheid afbrengt, biedt Oosterhoutse Baai de perfecte ontsnapping.

Welkom bij Oosterhoutse Baai

Onze watervilla's zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar worden ook ontworpen met oog voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. De woningen zullen gerealiseerd worden met biobased materialen en uitgerust met moderne technologieën die bijdragen aan een lagere ecologische voetafdruk, zodat je met een gerust hart kunt genieten van je idyllische leven op het water.
Het leven in Oosterhoutse Baai betekent volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning; fietsen langs schilderachtige paden, de omgeving nodigt uit tot ontdekking. Ontmoet je buren, deel de liefde voor de natuur en creëer samen een hechte gemeenschap. Bij Oosterhoutse Baai ben je niet alleen getuige van de prachtige seizoenen, maar maak je er deel van uit. Laat de stress van het dagelijkse leven achter je en omarm de levendige veranderingen van de natuur – elk moment, een nieuw avontuur.
Kies voor de rust van het water, de ruimte van de natuur en de luxe van modern wonen. Welkom in Oosterhoutse Baai – waar je nieuwe leven op het water begint!

Ontdek de mogelijkheden, schrijf je in als belangstellende op de website! Maak je woondromen werkelijkheid.
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Planning

Start verkoop Nog niet bekend
Start oplevering Nog niet bekend

Dit is de locatie

Faciliteiten