Hey! Login of meld je aan
Afbeelding Schalmedenweg kavel
Hengelo
Toekomstig

Schalmedenweg kavel

€ 425.000

Schalmedenweg kavel | Hengelo

TE KOOP: RUIM BOUWPERCEEL IN HET BUITENGEBIED VAN HENGELO NOORD

Op zoek naar een unieke plek om jouw droomhuis te realiseren? Dit schitterende bouwperceel van 3.535 m², gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Hengelo Noord, biedt je de perfecte combinatie van rust en ruimte met alle voorzieningen binnen handbereik. Op dit fraaie plekje kun je geheel naar eigen inzicht een vrijstaand woonhuis realiseren. Grijp deze kans en bouw jouw droomhuis op één van de mooiste locaties in Hengelo Noord.

LIGGING EN OMGEVING
Het perceel ligt prachtig in het buitengebied, met een weids uitzicht aan de achterzijde. Hier kun je genieten van de rust en de natuur, terwijl je toch profiteert van de nabijheid van de voorzieningen van Hengelo.

BOUWMOGELIJKHEDEN
Op dit perceel kun je een hoofdgebouw realiseren met een inhoud van maximaal 750 m³. Daarnaast is er ruimte voor aan-/uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen tot een gezamenlijke oppervlakte van 100 m². Voor de uitgebreide toelichting op de bouwmogelijkheden verwijzen wij je naar de brochure.

PROCEDURE
- Belangstellenden kunnen tot 1 december via een move account een bod uitbrengen bij Nieuw Wonen Twente Makelaars (BIEDEN VANAF € 425.000,- inclusief BTW, exclusief kosten koper (bestaande uit levering- en kadasterkosten)).
- In de week van 1 december krijg je te horen of je wel of niet de gelukkige eigenaar kan worden van deze kavel.
- Nadat het college hierover een besluit heeft genomen krijg je automatisch een koopovereenkomst toegestuurd. Dit zal ergens in januari 2025 zijn. De koopovereenkomst heeft een maximale looptijd van 9 maanden. Hierbij zijn de eerste 6 maanden gratis en wordt over de daarop volgende 3 maanden 4% rente betaald. Je dient in deze 9 maanden over te
gaan tot het passeren van de koopakte.
- Via de notaris (die je als koper bepaalt) laat je de akte passeren. Als alles in orde is en de papieren zijn getekend, staat de grond op jouw naam. Gefeliciteerd! Je bent de trotse eigenaar van een bouwkavel!

Nu begint het natuurlijk pas echt! Het ontwerp van je huis moet verder uitgewerkt worden en de woning moet gebouwd worden. Let erop dat je de omgevingsvergunning binnen een half jaar na het passeren van de akte ingediend hebt. Twee jaar na aktepassering moet je in je huis wonen.

Aan deze objectinformatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd.
Lees meer Lees Minder

Media

Woningtypes

Schalmedenweg - Kavel

€ 425.000 vrij op naam
1 woning beschikbaar
Woning
Status
Wonen
Kamers
Prijs
Bouwnummer 1
Beschikbaar
€ 425.000
Meer weten?
Nieuw Wonen Twente Makelaars

Planning

Start verkoop Nog niet bekend
Start oplevering Nog niet bekend

Dit is de locatie

Faciliteiten