Hey! Login of meld je aan

Eengezinswoningen Type R Bouwnummer 67

Eengezinswoningen Type R 0 ong, 2394 AE HAZERSWOUDE-RIJNDIJK
Verkocht
€ 497.950
  • Wonen 126 m²

  • Kamers 6 kamers (3 slaapkamers)

Westvaartpark Fase 2b

Stel je een voor: elke dag wakker worden in de landelijke en waterrijke omgeving van Westvaartpark. Wellicht behoort dit binnenkort ook voor jou tot de mogelijkheden.
We voegen namelijk nieuw woningaanbod toe aan Westvaartpark. Bestaande uit verschillende woningtypen met ieder zijn eigen kenmerken.

Bij je ontbijt nog even genieten van alle rust voordat je drukke dag begint. Vanuit deze woningen kan dat, je kijkt namelijk uit over een natuurlijke sloot met brede oevers en knotwilgen. De woningen worden uitgevoerd in oranje metselwerk met antracietkleurige voeg, witgrijze rollagen een zwartbruine plint en klassieke dakkapellen. Wederom een oer-Hollands plaatje!

De eengezinswoningen zijn, zoals je in Westvaartpark gewend bent, ook van binnen helemaal af; keuken en luxe sanitair van Villeroy & Boch is bij de woningen standaard inbegrepen. Enkel nog je vloer- en wandafwerking aanbrengen en het woongenot kan beginnen!

Vanuit de keuken kijk je uit op de kenmerkende vaart en de woonkamer sluit aan op de ruime tuin op het oosten. Er zijn drie goede slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime badkamer met separaat toilet. De tweede verdieping is naast de wasmachineruimte en ruimte voor de techniek vrij in te delen. Kortom: dit is een perfect huis voor een (aankomend) gezin!

Tussenwoningen 5.40m – traditioneel wonen
Bouwnummers 65, 66, 67, 68 en 69
Type Ra – bouwnummers 65, 67 & 69
Type Rab sp – bouwnummers 66 & 68

De woningen worden uitgevoerd als Energie Neutraal Gebouw (ENG).
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Kenmerken

Overdracht
  • Prijs € 497.950
  • Status Verkocht
Bouw
  • Soort appartement Huis
  • Soort bouw Nieuwbouw
  • Bouwjaar

Dit is de locatie

Faciliteiten