Hey! Login of meld je aan
Afbeelding Brinken in de Zoom fase 1
Harderwijk
Toekomstig

Brinken in de Zoom fase 1

€ 360.000 tot € 745.000

  • Wonen 88 - 166 m²

Brinken in de Zoom fase 1 | Harderwijk

INSCHRIJVING GESLOTEN, INSCHRIJVEN ALS RESERVEKANDIDAAT
De inschrijving is op dit moment helaas al gesloten. Mocht je toch nog een kans willen maken om in aanmerking te komen, dan kun je via onze website het reserveformulier downloaden. Graag ontvangen wij het ingevulde formulier per e-mail op harderwijk@mnm.nl. Je kunt het formulier ook langsbrengen bij een van onze kantoren in Harderwijk of Ermelo.

Brinken in De Zoom, gelegen op het terrein van groenvoorzieningenbedrijf Sight Landscaping aan de Groene Zoomweg, biedt een unieke kans om te wonen in een prachtige en duurzame omgeving. Dit project is ontworpen met oog voor de toekomst, waarbij de woningen niet worden aangesloten op het aardgasnet, maar zoveel mogelijk gebruikmaken van duurzame energiebronnen en innovatieve technieken. Bovendien wordt regenwater opgevangen en gedoseerd afgevoerd, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving en het bevorderen van de biodiversiteit. Het energielabel van de woningen is A+++ en is uit te breiden met een energiepakket naar A++++.

De locatie aan de Groene Zoomweg is perfect voor liefhebbers van een rustige, groene omgeving met alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik. Harderwijk biedt een ideale balans tussen natuur en stadsleven, waardoor Brinken in De Zoom de ideale woonplek is.

Dit prachtige nieuwbouwproject omvat een diverse selectie van woningen. Of u nu op zoek bent naar een rug-aan-rugwoning, een tussenwoning, een hoekwoning of een twee-onder-één-kapwoning, Brinken in De Zoom heeft het allemaal. Geniet van een modern, comfortabel en energiezuinig huis in een groene omgeving.

Mis deze kans niet! Neem contact met ons op of kom langs op ons kantoor in Harderwijk of Ermelo om een reserve inschrijfformulier te ontvangen. Het reserve inschrijfformulier, de brochure en de meer/minderwerklijsten zijn ook te downloaden via onze website. Mocht u nog vragen hebben, wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het inschrijfproces.
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Planning

Start verkoop 19 jun. 2024
Start bouw 3 mrt. 2025
Start oplevering Nog niet bekend

Dit is de locatie

Faciliteiten