Hey! Login of meld je aan
Afbeelding Portier
Druten
Toekomstig

Portier

Prijs nog niet bekend

Portier | Druten

Met Portier komt er een prachtige groene woonwijk bij in Druten. De project locatie van Portier ligt aan de westkant van het dorpscentrum. De woningen komen te liggen in het gebied tussen de Heuvel en de Van Heemstraweg.
De 40 koopappartementen zijn in voorverkoop! Op 31 oktober gaan de appartementen officieel in verkoop. Met de eerste grondgebonden koopwoningen verwachten we in de loop van 2025 in verkoop te gaan.
Op maandag 21 oktober zal er een voorverkoop-event plaatsvinden in het Cultureel Centrum Bogerd in Druten. Tijdens dit event kun jij je laten informeren over het project, de appartementen, het aankoopproces en meer. De projectontwikkelaar en makelaars zijn aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Het event is verdeeld in 2 tijdvakken: 15.00 – 16.30 en 17.30 – 19.00 uur. Aanmelden kan via de projectwebsite.

Het woningaanbod van Portier is gevarieerd, met een passende woning voor iedere woonwens.

159 duurzame en toekomstbestendige woningen;
Gezonde mix van grondgebonden woningen en appartementen, met ongeveer 30% in de categorie sociale huur, 45% in het midden / betaalbare segment en 25% vrije sector koop en huur;
Ruim aanbod levensloopbestendige woningen, met de ambitie om 75% van het aanbod levensloopgeschikt te maken in alle prijssegmenten;
Ruim aanbod voor een- en tweepersoonshuishoudens.

Interesse in dit mooie project? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via https://www.portierdruten.nl/ om op de hoogte te blijven!
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Planning

Start verkoop 31 okt. 2024
Start oplevering Nog niet bekend

Dit is de locatie

Faciliteiten