Hey! Login of meld je aan
Amsterdam
Binnenkort in verkoop

Weesper No. 122

Prijs nog niet bekend

  • Wonen 70 - 200 m²

Weesper No. 122 | Amsterdam

Wonen met uitzicht op de Amstel

Na deze zomer te koop: vijf appartementen vanaf circa 80 m² een een woning van circa 200 m² aan de Amstel aan de elegante Weesperzijde, grenzend tegen Amsterdam Oost en het Centrum.

Weesper 122 is een gebouw uit het begin van de 20e eeuw, gelegen pal aan de Amstel. Momenteel wordt dit gebouw volledig gerenoveerd naar hoge maatstaven. Hier komen vijf turn-key appartementen, elk met een waanzinnig uitzicht. Zie je het al voor je? Met een kop koffie, de ramen en balkondeuren wijd open, kijkend naar voorbijvarende bootjes en voorbijgangers.

De verkoop start na de zomer. In de loop van de tijd zal meer informatie beschikbaar worden, zoals de plattegronden, impressies en de prijs per woning. Naar verwachting zullen de prijzen starten vanaf € 984.000,- k.k. De woningen liggen op eigen grond.

De woningtypen:
- Eén woning met twee woonlagen op de begane grond en het souterrain, inclusief tuin en bijhuis, circa 200 m².
- Vier appartementen van een woonlaag, circa 80 m², twee met een balkon aan de voorzijde. De bovenste woonlaag heeft een dakterras. De verdiepingen er onder hebben een balkon aan de achterzijde.

De Weesperzijde is onlangs nog aangenamere plek geworden, een 30 kilometer straat waarbij fietsers voorrang hebben. Er is geïnvesteerd in high end materialen en hoogwaardig vernieuwend interieurdesign van Gwen Hoopman.
Lees meer Lees Minder
Gratis waardebepaling

Benieuwd wat je woning waard is in de huidige markt?

Meer weten?
Logo Broersma Wonen
Broersma Wonen
Medewerker Kees Kemp
Medewerker Otte van Apeldoorn

Dit is de locatie

Faciliteiten
Meer weten?
Logo Broersma Wonen
Broersma Wonen
Medewerker Kees Kemp
Medewerker Otte van Apeldoorn